Järvsö! <3

Sista dagen i Järvsö(!) Tråkigt men sant "/ Jag har kommit fram till att jag Älskar att åka skidor, inte gillar, Älskar! Så nästa år är det jag som drar med mig lite kompisar och åker hit. Jag har räknat på det och det blir inte så värst jätte dyrt. YAY! Under tiden här har jag hunnit fylla 18 de ni! Och fått Världens bästa födelse present!
Here it goes... Wait for it.. Wait for it...

~*~*~*~En tre veckor lång bartenderkurs på Grand Canaria i sommar!~*~*~*~
Kan det bli bättre? Skulle inte tro det va? :D
Nu måste jag sluta skriva för jag ska göra frukost så att vi kommer ut i backen en sista gång innan vi åker :)
Peace Out!

Punkrock in my heart! <3

Anti-Flag
Indie Sux, Hardline Sux, Emo Sux, You Suck!
The indie kids are a bunch of snobs,
They complain my timing's all off.
I think timing is for stubid fucks!
Why do they think I play PUNK ROCK?!?!
Måste bara säga att Punkrock måste vara den absolut bästa musikstilen. Ja, det är nu ni ska klaga och säga att alla tycker olika. Och jo visst det gör man, men jag kan inte se varför man inte skulle gilla punkrock. Det är bara så skönt Whatever, samtidigt som det faktiskt har ett budskap. Dom har även jävligt bra texter. Mycket humor men med en touch av allvar. Anti-Flag måste vara ett av de Absoluta Punkrock banden. Och humor har som allt och bjuda på sig själva gör dom, titta bara på deras artist-namn:
  • Justin Sane (Sång, Gitarr)
  • Chris Head (Gitarr)
  • Chris #2 (Bas, Sång)
  • Pat Thetic (Trummor)
Måste säga att jag gillar Pat Thetic bäst ;)
Har precis fikat med pappa och Pia som kom hem nyss. Innan dess var jag ute och gick med hunden och var iväg till Maxi för att kolla att jag hade pengar på kortet utfall att tåget blir försenat imorn och jag måste ta tåget upp till Järvsö. Min trevliga mamma har nämligen sagt att dom inte väntar i sthlm flera timmar om mitt tåg är sent 0.o (You know I love you anyway)
Peace Out!

Kaffe!

~SongOfTheDay~
Nomy – Monkey Boy

Nu sitter jag med en kopp kaffe i köket hos pappa framför datorn. Har ni hört den förut kanske? (a) Om nån timme ska jag ut med Jackie (Hunden alltså ^^) vi får se hur långt hon orkar. Jag hade tänkt mig en lång runda, men vi får se vad hunden tycker. Annars får jag väll gå hem och lämna henne och gå en bit till. (a) Jag kan ju inte riskera att Kristina vinner över mig i steg-tävlingen. Pinsamt isf ^^
Sitter även och undersöker pappas filmkamera som jag ska låna med mig hem till Gotland :) One of my biggest wish has come true! En Filmkamera <3 Har radan filmat en del här hos pappa igår kväll. Med delar när pappa fular sig och så lite hund och katter. ^^ I Am Obsessed! Big Time!
Peace Out!

3D Alice, 3D!

Sitter i köket och har allsång med pappa, Sandi Thom – I Wish I Was A Punk Rocker (With Flowers In My Hair).
Vi har precis ätit (mums!) och sen ska vi se film, Bröllopsfotografen. :)
Igår var jag med Philippa i skolan och hade prov i matte C ;) Fick typ MVG ^^ ett litet slarvfel bara rätt bra för att inte ha läst det på ett halvår ;) På kvällen var det bio, Alice i Underlandet i 3D. Skit cool men lite synd att vi hade bajs platser. Längst fram, längst till höger. Så man blev lite smått yr men det var det värt. Sen var texten helt cp så man såg bara hälften av texten, men det tog inte lång tid innan man slutade lägga märke till texten och bara lyssnade på vad dom sa istället. Johnny Depp var Awsome som hattmakaren. Älskar hans kroppspåk, det är fullkomligt underbart! Tyckte dock inte att Anne Hathaway passade så bra i rollen som den vita drottningen, om är för kantig och för "okvinnlig" för det. Jag älskar henne som skådespelerska annars, men hon passade inte riktigt i den rollen dock.
Idag gjorde vi "Neger-BOLL"
Det blev lite konstigt så det gick inte att rulla.
Men det var gott ändå :)
Peace Out!

Hittade just den här låten på Spotify. Sååå bra ;)
The All-American Rejects – Gives You Hell

Old stuff

Jag hittade en massa gamla bilder pa pappas dator. Titta och skratta på ni haha XD




Januari 2008



Januari 2008



Sommar 2007




Sommar 2007




Sommar 2007

En Ensam Pizza!

Idag vaknade men vid tio efter en super mysig kväll med mig själv. Jag gick först till maxi och handlade godis sen vidare till Pizzerian och köpte mig en pizza (Näha, vad brukar du göra på pizzerior annars?) Sen hem och se på film. "Heartbreakers" har sett det förut men den var helt kalrt värd att se om, Pappa har inte så mycket bra filmer upptäckte jag. Antingen har jag sett dom eller så är det skit filmer allihop. Han på pizzerian hade varit snäll och slajsat pizzan åt mig, så det var bara att gå hem och öppna pizza kartongen. Mycket praktiskt :) Det var faktiskt ganska skönt att vara ensam igår kväll. Det var ett tag sen nu. Hur mycket jag än älskar att vara runt människor, måste jag faktiskt medge att det är ganska sjönt att vara ensam oxå.
.
Så fort jag reser mig och lämnar datorn ska jag ut och gå. Det har blivit min nya grej då jag inte har möjlighet att träna på gym här nere i hbg. :) Dessutom så måste jag samla lite steg till min och Kristinas tävling. Den som har gått minst steg när tävlingen är slut ska bjudavinnaren på fika (a) Med tanke på att jag inte har gått några steg idag och klockan redan är kvart över ett, har jag lite att ta igen. ^^
.
Peace out!

Hejsan hallå!

Tror jag ska börja vara lite aktiv igen här på bloggen :) Har upptäckt att besökar-antalet har gått ner drastiskt! o.0
Nu sitter jag hemma hos pappa och skriver, har varit med Philippa i skolan idag :)  Så nu luktar jag mega mycket häst! Not fresh. Men eftersom att bussen hem från skolan går direkt hem till pappa så åkte jag hem istället för att följa med Ph till stallet för att sitta där och frysa.
Vi såg världens sjukaste film igår! Anti Crist hette den, det är en sån film som man knappt vill rekommendera till sin värsta fiende. Handlade om ett par som hade förlorat sin son, sen så åker dom upp till nån stuga i skogen och hon är allmänt konstig. Allting är bara blod, sex och våld hela tiden, på ett extremt hemskt vis. ursh, fy och blä!
Nej nu tror jag att jag ska se en film. Är bajs trött!
Peace out!

RSS 2.0