*Evilface*

Måste säga att jag Hatar att åka taxi, själv då vill säga. Det blir alltid en såndär jobbig tystnad som man måste fylla ut med meningslösa samtal... Jag har faktiskt inte något behov av att sprida mitt liv till alla jag träffar. Det är samma ska med frisörer. En massa tid som måste fyllas ut...
Har varit hos Isabelle med Emelie och typ ätit middag och sett film "The Proposal" underbar film! verkligen super mysig/kul helt klart den feel good film :) Värd att se!
.
Måste säga att jag diggar anonym's kommentar; Mikaela... Att trycka in allt i garderoben räknas faktiskt inte som städning ;)
Fast faktiskt så bruuukar jag göra så iof.. men inte denna gång. nu har jag istället rivit ut allt och det är super fint inne i garderoberna :P

Jag vill inte bliva stuuur!

Jag började den här terminen på topp med inställningen att allt skulle vara super, och allting Var super. Sen, sen kom alla små grejjer, som egentligen inte var/är så stora men om man lägger samman allting så pallar inte ens jag springa omkrig och var posetiv!
.
Vi blandade musikgrupperna och, såklart, kom vi med dom tystade personerna!  Sen är det i princip omöjligt med matten, jag förstår men jag orkar liksom inte! Hur fan ska jag klara av nästa år? fast Data biten värkar faktiskt väldigt kul. ska dessutom läsa CAD på ind-val :) Yay!
.
Men sen så kommer man till dansskolan i måndags för dans, som för övrigt är det bästa som finns! <3 Och vad har dom inte gjort då, om inte släppt in en massa små skitungar i gruppen, (inget illa om er, ni är säkert jätte gulliga när man lär känna er) Men hur kul är det att dansa med folk som är fem år yngre, egentligen? Sen är det sång på tisdagen, Underbart! Annen fattar iaf vår situation! det känns iaf bara att någon värkar fatta vad vi tycker. Droppen är på torsdagen när Sara har med sig en assistent, EN ASSISTENT! Till showgruppen! Vi måste väll ändå vara tillräckligt stora för att kunna ta hand om oss själva. Och om man inte klarar det borde man Definitivt inte vara med i showgruppen. Att hon dessutom är lika gammal som jag och Isabelle blev ju bara för mycket. Det blir så löjligt så nu är det fan jag som slutar! Men samtidigt så vill jag ju gå där. Älskar att stå på scen och om jag slutar, när fan ska jag då få det?
.
.
SAKNAR! <3

Rock On Biatch!!!

.
Hittade min gamla fejk-percing när jag städade igår ^^
Nååå. vad tycks? (a)

Ny design!!

Ny design igen, blev de färger jag hade tänkt men det ser inte ut som jag hade tänkt mig,m fast bättre än det lila :P och dessutom fick jag min header!  Tack Kristina för hjälpen med det. Men nu ska jag sova, är jätte trött, klockan är ju ändå tolv! idrottsprov imorn, önska mig lycka till!
Annars har det väll inte hänt så mycket, var och simmade i morse med Rebecka. Sen skola, efter skolan bar det av hem till Kriss för att hjälpa henne med matten, som hon hade glömt i skolan. Så vi gick till ÖB och köpte X-ray istället. Senare var det sång sen hem till Kristina igen för att äta och sen ut och gå.
.
.
Jag och Kristina har bestämt oss för att tävla om vem som går flest steg på en månad.
Den som förlorar ska bjuda vinnaren på en fika!
Så nu ansöker jag om en stegräknare att låna/köpa!

Kinakrog, Scary Movie och Offspring!

Lite uppdatering av våran Awsome helg! (Måste sluta över-använda ordet awsome!)
.
Fredag: Uppe sent och prata och var allmänt busiga. Ute och gick Låångt! fick leka med Kristinas underbara systemkamera! Me happy! Du får skicka bilderna sen din lilla hora ;) sen bar det av hemåt och jag slocknade nästan direkt. veckorna på NV är uttröttande! ^^
.
Lördag: Klockan ringde vid åtta men vi kom inte iväg ut med reklamen förrän kvart i tio ^^ Men vi blev iaf klara vid halv tolv så det var soft. Tack för hjälpen tjejer ;) Får bjuda e på en fika eller nåt nån gång :D sen var det hem och göra fattiga riddare till mig och Lea fast Kristina fick inte smaka för då skulle det luktat så grymt äckligt på natten haha XD Sen var det att åka med bussen till dansskolan och hjälpa Frida på hip-hop nivå 3 (8-12år) och hip-hop nivå 2 (11-14år) sen kom Kriss och Lea för att vi skulle gå till Kriss och hämta hårfärg (som vi såklart glömde, fail på oss). Sen bar det av till Kinarestaurangen på södertorg (kan starkt rekommenderas, prisvärt och Jätte gott) sen fick vi gå hem :/ fast va fan med rätt sällskap går allt. Fick höra igår att det var tio grader kallt i stan då haha ^^  Först klippte jag Kriss, och måste nog säga själv att det blev bra. Fast å andra sidan skulle du vara skit snygg Även om jag klippte as snett. Sen försökte vi få igång Mulan för vi hade blivit så inspirerade där på kinakrogen. Men det funkade inte (Det var VHS. Hittade dock filmen utbränd på DVD sen när ni gått, så nästa gång blir det Mulan you dudes!) så det blev att se Scary Movie för typ hundrade gången. Man vet att man har sätt en film liiite för många gånger när man ser att en av poliserna som är med i max tre sekunder är samma kille som spelar Leo i Förhäxad, trots att han har totalt annan hårfärg/frisyr. Eller när man ser att killen i cellen i bakgrunden är näck XD  Men iaf så däckade jag klockan elva men vaknade vid halv ett, av att som små jävlarna satt inne i rummet bredvid och skrek med bror min. Somnade vid halv tre igen efter en massa skitsnack :)
.
Söndag: Jag vaknade vid tio och Lea lite senare så vi väckte Kriss (som vanligt^^) sen frukost och iväg till dansskolan för ytterligare en hip-hop med Frida nivå 2 (9-12år) Alma var oxå med och var assistent på den kursen :) Sen var det hem och städa i källaren. Senare ett mys pys bad med Selma ^^ Alltså en bok av henne :P Ni vet hon på tjugolapparna :P Sen SÄNG!!!!
.
Måndag: Först skola med musik och vi bestämde oss äntligen för en låt som vi började spela The Offspring – You're Gonna Go Far, Kid - Explicit Album Version Jag ska sjunga Yay för Mig ;) Sen var det matte och fysik :/ Sen dans... Vart har den gamla Showgruppen tagit vägen? :( Jätte många nya ju! Och små är dom! Typ 12-13 år, MAX! Känns ju lite tråkig, eller nej Väldigt tråkigt! Och så massa som slutat oxå :/ Inte okej! men iaf så blev det hem till ytterligare ett bad med Selma boken :P
.
Imorn blir det simning innan skolan med Rebecka, mys på det. Bästa sättet att börja en tisdag morgon! Så nu har jag fin fina inbakade flätor ^^ Perfekta sim-frisyren!
.
Ett hett tips från coachen: Drick INTE fyra koppar kaffe på en dag, man få skit ont i magen. Jag lovar, jag har nämligen testat. Tre funkar men fyra där gick gränsen xD
.
.
Kom på att jag nog inte har lagt upp någon bild med
min nya hårfärg/frisyr ^^ Soo Here you are!
.
.
.
.
25 DAGR KVAR TILLS VÄRLDENS BÄSTA KOMMER HIT!!!!

Wicked weekend med massa Awsomeness!

Kriss och Lea ikväll/imorn/och söndag! Vi är awsome, har alltid varit det och kommer att förbli det för alltid! Dom kommer om ca en timme så passar på att uppdatera lite här då det inte kommer att bli något sånt av i helgen ;P Imorn ska vi ut och vandra, dela ut reklam och vara allmänt störda (som vanligt alltså) Sen ska jag dansa eller hjälpa Frida med som små (förhoppningsvis söta) ungarna :) Sen är det en helkväll till! Underbar helg det kommer att bli! Nästa lördag blir det middag hos Isabelle med Emelie, laga mat och allmänt fula oss. Sen är det bara två helger kvar som jag ska hitta på något kuligt på sen kommer världens bästa Philippa. BARA 4 VECKOR KVAR NU!
.
Vart är välden på väg?! Dom säljer Converse på Åhléns, nioåriga tjejer går omkring i högklackat och smink och Owl City – Fireflies spelas på Rix FM?! Jag säger bara det, det var bättre på min tid ;)
Nu ska jag gå och se till att det ser okej ut i källaren och lyssna på min nya drog :) SAY ANYTHING – Wow, I Can Get Sexual Too Av någon anledning tänkte jag på Kristina när jag lyssnade på den första gången haha XP

Skönsång, kaffe och Awsomeness!

På matten var jag ganska, för att inte säga väldigt opepp. Men dock så Positiv och glad. sen var det lunch som inte var någon egentlig lunch då jag inte åt något. Utan satt i kaffis med Kristina och Linnea och drack kaffe istället. gjorde att jag var helt och hållet totalt jätte pepp på engelskan. JAG OCH JOSEPHINÉ ÄR AWSOME!
Efter engelskan försökte jag dra igång allsång vid skåpen, dock bara Fredrika som hängde på. Så underbar skönsång! AWSOME!  Aaaj don't feeeel like daaancing!!!!!
Sen var det stan och äta en sen lunch med Mimmi som följdes av en fika med Mimmi och Hanne! Sen gick vi omkring på stan. Jag skulle Inte handla något, men hur bra gick det egentligen? :P
.
.
Det här köpte jag:
En Näsessär (Behövde faktiskt den eftersom att jag för närvarande använder
Olivias och tror inte att hon uppskattar att det blir fullt med smink i den ^^)
Massa pennor och stift (Behövde faktiskt dom med!)
Makeup remover (Min är Faktiskt slut)
Dag kräm till ansiktet (Även den är slut)
Bodybutter (Fick den på köpet när jag köpte krämen,
eller det var 2 för 1, så den blev ju faktisk gratis)
Ansiktsmasker (Okej den här blir svår att bortförklara,
men det är faktiskt väldigt praktiskt att ha hemma för jobbigare stunder!)
.
Hanne hittade en underbar chockrosa kam, men det fanns bara en kvar så ska gå tillbaka till Lindex och köpa mig en när dom har kommit in igen!
Imorn är det engelska, sen film, sen träning med Emelie och sen är det Helg! Med Kristina och Linnea. Dom kommer imorn och hjälper mig med reklamen lördagsmorgon. Sen är det dans och sen en till underbar kväll till med the best! Vi pratade om att gå ut och äta :) Vi får se hur det ser ut i plånböckerna ;)
Många fin fina bilder utlovas! Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer!
Fuck you all good night!
.
A Day To Remember – Since U Been Gone - Jäkligt skön variation!
.
Typ så här känner jag mig just nu!

I always knew I had the answer, But I never understood the question

Tänkte att jag skulle skriva ett snabbt inlägg innan jag drar till skolan :) sitter här och taggar för matte (borde köpa en gradskiva om en passare, hmmm var finns det billigt så att man inte blir rutinerad) sen Engelska måste komma ihåg att lämna in Beowulf texten. Varför glömmer man alltid att lämna in saker när man för engångsskull är klar med dom i tid? Sen är det fika med Mimmi och Hanne <3 Wonderbart!
Upptäckte att mamma har köpt te-mojar! Me Goes Happy! Jätte fina måste jag säga, tack mamma för att du tog tag i det!
Just nu sitter jag och knarkar Motion City Soundtrack – A Lifeless Ordinary (Need A Little Help) Helt klart underbar låt! Lyssna god damn it!

Pulka och pinnar mellan benen!

Dagen började underbart med Pulka (eller "madrass" egentligen) med klassen nåja, det var ju Vissa som dissa oss! :@
Fett mysigt var det och hysteriskt kul. Länge sen man hade så kul :) och på idrotten dessutom!
.
.
TÅG! Mot guppet allihopa!
.
.
.
YAY! gruppbild så att det står härliga till :P
.
.
.
Efter matten var det lunch med intressant prat om offren i Haiti, om hur dom skulle vara att äta. Hmm, Ni är då för konstiga killar. Eller föresten var det inte jag som kom på att vi skulle äta dom? Eller varför inte bara börja äta insekter så skulle maten räcka till Hela jordens befolkning.
Sen var det slagsmål med pinnar mellan benen hmm, väldigt bra idé där hörrni :P och bråk om bollen skulle få finnas kvar i livet. Vet dock inte riktigt vilken sida jag tillhörde där. Hmm får fundera lite på det...
Sen kom iaf Ewelynn och hämtade mig för att vi, och Linn, skulle på hudvårdsrådgivning eller nåt sånt haha. Men iaf så körde Ewelynn fel och vi åkte på en vansinnes tur genom innerstan. Igenom snödrivor, på gågator (adelsgatan), nästa in i väggar, nästan in i lastbilar och så skrämde vi livet av en tant och dessutom så blev vi förföljda från visbystrand till färjeterminalen!
Nu sitter och och har någon form av mass snack med Kriss och Lea på msn, Väldigt underhållande!  jag och Rebecka håller även på att försöka hitta på lite trevliga låtar som vi kan spela på musiken, några idéer?

Pussar på er alla! <3

Fett opepp på att skriva idag.... Blir lite bilder från igår istället :D
..
.
.
Ewelynn är så söööt när hon ta egobilder med min kamera  <3
.
.
.
Vet att det är en hemsk vilket Rebecka men av någon anledning gillar
jag den ändå. Den är så Rebecka på nåt vis <3
Ditt skratt kan helt klart förgylla dagar! Totally!
.
.
.
Så här ser man ut när man är överenergisk/dricker kaffe/får ett urgullit sms
.
.
.
Matte - Posetiv var det va? :/
.
.
.
Nåja, Jag försökte iaf och det är väll det som är poängen. :D
.
.
.
Eller inte ^^
.
.
.
Översättning från den något suddiga bilden ovan:
DU BÖR DÖ EN LÅNGSAM OCH MYCKET PLÅGSAM DÖD
MIN KÄRA MATTEBOK DU ÄR MYCKET MYCKET OND
.
.
.
Jag gillar att Tääääpa!
Speciellt när det ingår att tejpa ihop Viktors fingrar på en fysiklektion!
.
.
.
Fick precis reda på att jag ska på typ smink kurs med Ewelynn imorn ^^
Hon ska hämta mig vid skolan typ tre OSMINKAD!! kan bli en annorlunda syn haha.
Fuck you all good night!

Tror du vet vem du är <3



This is the happiest feeling

I'm like crazy about you

I fly, almost hit the ceiling

Can't lie, it's true

This is the happiest feeling

Feel like jumping high

I smile, something inside is healing

So far away, I could cry



På fika med fysikböckerna!

Nu sitter jag här på Ringduvan och pluggar fysik, eller försöker iaf. Jag kan då verkligen inte plugga! Tanken var att jag skulle dricka en kopp kaffe, men med tanke på att jag redan druckit tre koppar idag så blev det Zingo och en macka. Mycket mysigt ^^ eller inte, mina fysikböcker är inte så sociala som jag hade hoppats på. "/
.
För er som undrar, nej jag har inte datorn med mig. Tänkte att jag kunde skriva in det senare (alltså typ nu^^) Varför är det så att när man ska plugga så går det jätte segt, men så börjar man skriva ett blogg inlägg och pennan swishar över pappret.
.
Men min dag då? Jo, den började med en väldigt givande(?) musiklektion som vi ägnade åt att mygga ihop ett nytt trumsätt ^^ från minsta lilla skruven till den största bastrumman. Till min förvåning (och glädje, typ, lite, kanske XP) Var Tré Cool (trummisen i Green Day, skäms på er som inte visste det) på förpackningen med cymbaler. Rasten spenderades med Hanne och Rebecka och kaffe, under tiden pratade vi om/försökte övertala Rebecka att följa med till Arvikafestivalen i sommar. :) Jag och Hanne ska Definitivt dit, troligtvis Denise (stavning på det?), förhoppningsvis Mimmi om hon får och Rebecka om hon orkar *ARG BLICK* . Sedan spenderade jag lunchen med Rebecka. Mycket trevligt, iaf tills jag såg att Ewelynn hade skickat ett väldigt, hmm, intressant sms till min mattelärare om att jag tydligen ville kyssa honom XD Något pinsamt när han frågade om jag hade lånat ut min telefon senare på matte lektionen. (Du är så DÖD Ewelynn!) Fattade inte ett smack på matten, helt enkelt ingen matta-dag idag.
.
Sedan fysik då, det ända som finna att säga om det är väll att det var koncentrationsförmåga på höög nivå (iaf vad gäller mig) TACK Viktor för att du gjorde fysiklektionen uthärdlig! , Och nu sitter jag här och skriver ^^ Jag har då ingen en Big No Lifer är vad jag är.
.
Bilder kanske kommer senare :) Puss på er så länge. Nu ska jag göra te, se O.C. och fixa io rdning ett härligt fotbad och ta ner täcket till soffan i källaren (a)

Underbara Liv!

Sitter här och funderar på hur bra jag har det. Mår underbart just nu. Visst det skulle ju vara trevligt med en lite mindre stressande skola men man kan ju inte få allt. Jag har underbara vänner, en underbar familj en underbar klass och är allmänt glad typ hela tiden. And I love it! Det känns så bra dom perioderna då man är helt underbart jätte lycklig!
.
Idag bokades biljetterna till Skåne den 26:e. Samma plan som Philippa åker hem med :) så jag ska vara underbart-ännu-lyckligare under två veckor i februari. Sen åker jag troligt vis direkt upp till sthlm för att sen åka vidare till Järvsö för att åka skidor och fira min 18 års dag :D längtar till vecka åtta för då börjar allting :) We Likey!
.
.
I'M SO HAPPY, HAPPY!!
!

Extreme Makeover, Home Edition!

Såg nyss på extreme makeover och gud vad man känner sig blödig. Jag grät floder! Bille bara säga det puss på er :)
Jag får väll bjuda på en ego bild XD

Gaaah :@

Blir såå irriterad ibland. Här hade men kokat en kopp te och skulle sätta sig och njuta av den framför ett avsnitt av O.C. men då finns det ju ingen jävla länk som funkar! Blir Gaaalen!
.
Nej vänta nu hittade jag en länk som funka, eller den kladdar inte snabbt men det laddar iaf XD Dessutom så är våra tesilar mongo så jag får sila allt te genomtänderna när jag dricker XD

.
Satte på tvn och ända som fanns att titta på utan att totalt somna var Totally Spies! Nostalgi på det!!!
.
.
Olivia tog hål i öronen igår. Och Jävlar vad hon skrek!
Men söt blev hon! Fast det var hon ju innan oxå :D
.
.
Sam-Matte! Haha fotade i Alex mattebok XD

Istappar i håret! ^^

Har precis varit och simmat med Mimmi :) Så när man gick hem var håret is då man inte tänkt på att torka håret ordentligt. Kände mig inte alls pepp på att träna så det var tungt. Så kom jag iaf hem till vad jag trodde skulle bli en lugn och skön eftermiddag med lite lagom plugg sådär, men Nej! Olivia och Zoe var här vilket innebär antingen ett väldigt högljutt skratt eller bråk. Dom är hopplösa! Så nu sitter jag här och försöker skriva på min värdegrund då jag måste lämna in den. borde även läsa ett kapitel i En herrgårdssägen av allas vår Selma.
.
Idag har varit en sån där "överlycklig-älska-allting-dag" och det är underbart! Men sen på vägen hem blev jag helt numb. Tror det beror på att jag inte har sovit speciellt mycket, fett ovärt :(
Matte lektionen var mycket underhållande iaf sista halvtimmen. Då räknade jag och Fredrika den genomsnittliga längden på en månad (skottår inräknat) sen skickade vi sms till oss själva. Visste ni att man kan det, fett kul ju! man får Bäst svar ^^
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Denna fin fina bild blev även ritad XD

Ladies match!

We are dancing, this is awesome
We are dancing, dancing dancing dancing
Then we're dancing dancing dancing
WOOOOH yeah
.
.
Dans på Ladies matchen idag :) gick faktiskt förvånansvärt bra måste jag säga. Orkar inte skriva så ni får nöja er med lite bilder och en film :D

Dans, Bad och Burn!

Pluggade med Josse efter skolan. Vi var aktiva iaf en halvtimme-timme minst (a) Sen kastade jag ett papper över "väggen" på Elias och Jesper som satt på andra sidan. Och sen var kriget igång och det flög snusdosor gurkor och små slemmiga paprika bitar. Tror dom vann när dom (försökte iaf) kasta över en stol haha.
Sen satt jag och var social med dom när Josse gick hem. Jesper tog min telefon, och min penna!!! förlåt för att jag "råkade" hälla kaffe på ditt block (a) sen bar det av till dansskolan och dansa lite bilder blev tagna haha vi är så underbart snygga i basket kläder alltså ^^
Senare vart det bad med bok läsande. Började på en ny skön chick-lit idag, vilket resulterade i ett två och en halvtimmes bad ^^ Ända som stör mig under dessa bad är allt springande ut och in i badrummet! Men men det är väll sånt man får ta när man är en galen bad älskare. Dessutom klagar dom på att det är varmt, det är väll inte mitt fel att jag älskar ljus ^^  Mamma borde iaf förstå mig (a)

Svenskalektion

Sitter här i skolan och har precis skrivit klart ett referat på en extremt motsägelsefull text om myter. Författaren säger emot sig själv hela tiden. Vilket är väldigt frustrerande om man vill försöka skria en sammanhängande text.
.
Blev inget simmande i morse då nån (Rebecka) ställde in i  går :@ och ingen annan (Kristina) pallade gå upp ur sängen. Så det blev en välförtjänt sovmorgon. Ska ändå träna i eftermiddag, efter att jag har haft plugg stund med Josephiné, kan nog bli trevligt. En massa gamla fysikuppgifter, nya mattetal från D-kursen och en engelsk uppsats. Har även en fysiklabb och en svensk uppsats som bör skrivas, som båda skulle varit inne förra terminen haha. Ibland är jag fulkomligt värdelös alltså. Borde börja ta tag mer i skolan den här terminen. Tiden mellan höstlov och jullov förra året var fullkomligt värdelös. För att inte tala om sista veckan då hela klassen var allmänt skoltrötta och irriterade på allt och alla. Frågade man nåt fick man ett "mmpff" tillbaka ena sekunden medans man fick ett asgarv andra. Haha, humörsvängningar på hööög nivå XD

.

I efter middag är det som sagt dans, och imorn är det dans på södervärnshallen igen. På Ladies matchen den här gången. vi ska dansa "Basket-dansen" och kanske Michel också hmm vi får se hur det blir med den. Vi skulle fått ett sms med tider för träning  igår. Men har inte fått det så vi får se hur det blir med den saken annars får det nog blir gym idag igen. Känner mig stolt för att jag har blivit så pass träningsmotiverad nu iaf. Önskar bara att lite av den motivationen kunde få gå till skolan.


Måndag!

Hemma igen efter en dag med ovanligt flummig musik, ovanligt sammanhängde fysik, en matte lektion som var just det, en matte lektion. Vi började ju iof med Matte D idag, men det var fortfarande en vanlig matte lektion. Sen ett hårt träningspass på gymmet. Måste säga att det var ovanligt mycket folk där. Det har nog att göra med alla  nyårslöften XP
Sitter nu i sängen med middag bestående av kräftröra, avocado gurka och vindruvor. Wonderful!
Dagens kommentar tog helt klart Viktor hem på fysiken. "Jag tänker på nåt men kan inte komma ihåg vad" Klockren Viktor kommentar haha. Ibland är det så att man undrar om han gör parodi på sig själv. Viktor om du läser det här; Förlåt, men du måste nog hålla med! iaf lite granna XD
Just nu lyssnas det på Hammerfall hemma i Mikaelas rum. har kommit på att dom är väldigt bra :)

Heja, heja Endre. Tjalalalalalalalal!

Hemma igen efter en intressant match med cheerleading och mycket skrikande XD vi var sååå fina :P Jag har feta skavsår på händerna efter pompomsen ^^
Såå fin man kan vara XD
.
.
Sen på vägen hem blev jag väldigt fika sugen så jag ringde världens bästa mimmi som satt nere hos grannen och mös med katterna hon vaktar när han (grannen asså) är bortrest. men hon slängde sig upp till sig och fixade ve sig lite sen bar det av till stan och skafferiet ^^  Vi kom typ tio i fyra och tjugo över fyra kom en tjej och frågade om hon kunde ta vår disk och att dom stängde fyra haha :P vi bara förlåt och hon typ det är lungt vi har ändå städat nu och så.. Super gullig tjej, tycker ofta att café personal kan vara ganska dryga, men personalen på skafferiet får högsta betyg men chokladbollarna slår definitivt inte Ringduvans ^^
.
.
Med tanke på vår cheerleading prestation idag kom jag att tänka på Bring it on och var därför tvungen att lyssna lite på film musiken (a)  därför är dagens låt denna :)
I
I
V


Cheerleading!

Snart Endre match där vi ska vara någon form av Cheerleaders och heja och skrika XD
Tagga, Tagga!!!
Sist vi var i våra fina cheering outfits XD
.
.
Står just nu och våfflar håret lite lätt. funderar på att ha två tofsar i riktig cheerleading anda :P could be hot.. or not :)
Jag känner att det här inlägget är väldigt osammanhängande och typ,,, Spontant! haha det gillar vi.
Dessutom skriver jag med vänster då jag har en locktång i höger. men det är ju bra att öva på det oxå ^^
Det är väldigt tröttsamt för arm/axel musklerna ett våffla sig själv.
.
.
Det blev två tofsar mohaha XD mycket. Hmm Sött XD

Underbara familj <3

Var som sagt ute och åt med familjen. Donners Brunn blev det och
flera fina bilder och mysiga minnen att spara i minnes banken i huvudet.
JAG ÄLSKAR ER ALLIHOPA!!!
<3

SPA!

Känner att jag varit  dålig på att uppdatera på sistone eller var det bara igår? kommer inte ihåg :P
Igår hade jag iaf spa med Mimmi i källaren. Super mysigt med ansiktsmask, massage och American pie 7 =) Inte lika skönt med vaxande av ben, men ändå super mysigt. Fast det funkade inte på mina ben så får ta och raka dom ikväll igen. och då gjorde jag ändå båda benen. men det försvann inte o.O När vi sov var det fan Svinkallt, fy satan!
Hetingen Mimmi. Och hon är MIN!!
.
.
Är lite stolt över mig själv idag då jag gick  upp till Kometen men uppsatt hår och utan smink.  Inte så stort egentligen men man måste ju börja nån stans XD  Sen kom jag hem gjorde smoothie och la mig i ett hett bad och läste. Den här helgen har varit underbar. Senare ska vi ut och äta hela familjen eftersom att mamma fyller år imorn och det var stängt då. Bilder kommer antagligen senare. Skulle inte förvåna någon. ;)

Städa, Bu eller Bä?

Nu har Emelie och Isabelle åkt hem och jag är tillbaka till helvetet! Att städa mitt rum det vill säga. Fast först ska jag göra ve mig och äta frukost. Sen ska jag och lillebror min bege oss in till stan där jag ska köpa galgar, har kommit på att det är mycket lättare att se vad man har för kläder när allt hänger på galgar. Det ska även inköpas grejjer till min och Mimmis spa kväll imorn. *Längtar* Sen måste jag ta bort sängarna från källaren oxå :/ Ursh vad tråkig dag jag har framför mig. städa, Städa, STÄDA! Hatar verkligen det. Tror jag sagt det redan men det är verkligen något av det värsta som finns. Fast det är klart, ganska skönt när det är fint sen ju :)

.
.
Fan vad jag hatar ny tvättade jeans som nån (Johan *host host*) har kört i torktumlaren! Man kan fan inte andas!

Alex Gömmer Sig

Filmade alex när han gömde sig. Såå kul!  Ligger på Facebook, fick inte lägga den på Youtube "för då kan man ladda ner den"  så om ni har facebook och känner för det kan ni ju kolla in det. Helt klart värt det. Och Ja, det är Alex som pratar Hela tiden! XD
.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1185111793502&ref=nf
.
.
Halloween för en jäkla massa år sen. :D Så söta vi var XP

Arrrrgghhhhii!

Arrrrgh! Skrev nyss värsta inlägget om hur jobbigt det är att ha träningsverk i Ena benet och inte i båda. Dessutom har jag träningsvärk i armarna oxå. Fast det är klart jag brukar inte studsa med en basketboll samtidigt som jag dansar. XP
.
Det som gör mig ännu mer irriterad är att jag måste snart ta tag med mitt rum, det ser förjävligt ut!  Men problemet är ju att jag verkligen HATAR att städa. Jag får nog sätta fart så att jag blir klar innan ikväll. DEt var tydligen dealen för att Emelie och Isabelle skulle få komma hit ikväll. Och det ska dom!!! Längtar, önskar att det fanns någon snabbspolningsknapp så att jag skulle kunna spola hela dagen tills ikväll. Fast vi vet ju alla hur det gick för Adam Sandler i Click! inte bra de XD
.
.
.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Dagenslåttips
Smoothie King - Bowling For Soup
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Trettondagsafton!

Trettondagsafton, hmm är det egentligen nån som brukar fira det? Eller förresten är det inte några som får julklappar då? :S Ajja whatever. Apropå Whatever så borde ni lyssna på I Gotchoo med Bowling For Soup, den är så där lagom Whatever till allting. And we love it!
.
.
Hittills idag har jag dansat och sen städat mitt rum :) lite iaf, har börjat rensa garderoben. Jag har kommit fram till att jag måste förstöra saker helt innan jag slänger dom som dom här byxorna tillexempel.
.
Sen gjorde vi musslor till middag och Olivia tyckte att det var väldigt spännande när vi tvättade dom eftersom att dom rör sig då. Typ öppnar och stängs :)
.
Sen efter maten blev det spel med hela familjen, Kinashack. DEt har jag fan inte spelat sen typ lågstadiet! elelr jo vi spelande på julafton men det räknas inte XD
Jag känner att dessa bilder fick sammanfatta min dag haha.. Pallar inte skriva värsta inlägget.
Mimmi har skaffat blogg btw Läs!
http://ettvirrvarr.blogg.se/

Lalala Mikaela är glad!!!

.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Philippa kommer hit i Februari och Jag är GLAD!!!
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-



Nu är jag hemma på snöiga Gotland, det är ju jätte mycket snö här ju! Fast det är varmare, om man nu kan kalla -3 grader för varmt. Fast det är klart -10 är faktiskt kallare XD Idag har jag dansat och sen bara tagit det lugnt i ett bad. Länge sen nu ju, såå mysigt! En massa ljus, rökelser, godis och en bra bok, det är så man ska spendera lovet. :) två timmar dans imorn , Isabelle och Emelie här på onsdag inga planer för torsdag sen börjar skolan på fredag. Vilken Extremt dum dag att börja skolan på säger jag bara. Dock bra för mig då engelskan är inställd så vi börjar halv tio och slutar tolv. Sen dans på eftermiddagen och Mimmi på kvällen. Saknar dig gumman <3

Man får inte ge gröna pinviner till folk man inte känner!

Kan inte säga annat än att gårdags kvällen/natten var underbar! Att somna framför en film vid fem är livet. Kort hela kvällen! Myspys!

Nu håller jag på och packar för att åka upp till Ängelholm för att ta flyget till Gotland. Min vecka "hemma" med min bästa vän har tagit slut och det känns som om jag har varit här Alldeles för kort tid, samtidigt som det känns som en evighet sen jag kom och vi möttes nere vid Knutan för att gå och äta Pizza och sen till Bion.
Den här veckan har varit underbar. Vi har gjort jätte mycket och varit upptagna hela tiden samtidigt som vi inte har gjort ett skit. Älskar att vi kan göra absolut ingenting utan att det bli långtråkigt. Om jag skulle bli fast på en öde ö med endast en person hade det varit du Philippa Lundahl! Det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig... Nästa gång är det din tur att komma till Gotland :)
Philippa i Johannas Fin fina pälsmössa..
Observera Ph's hand! Sann Rock-Spirit där! We like ;D

:'(

Sitter här och ska snart sminka mig lite för att ta bussen till Philippa <3 vid tjugo över fyra. Senare blir det helkväll hos Johanna. Tror att det skulle bli mat och film typ.. Mys!
Imorn åker jag hem och jag kommer sakna min bästa vän något enormt! Saknar dig fan redan :( Livet är inte detsamma utan dig vid min sida. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, bara så att du vet. Men som sagt, veckan börjar gå mot sitt slut och man får göra det bästa av situationen.
Love you <3

ALLA ÄLSKAR KRISTINA!!!

Bara för att världens bästa Kristina har skrivit Världens bästata blogg inlägg!!
Love you girl <3
http://justchrish.blogg.se/2009/december/l-o-v-es-just-another-word-i-never-learned-t.html
Gammal och osminkad bild, men den bjuder jag på..
Älskar dig gumman!

Nyår!?!?!!!!-

Jag kom till Helsingborg i söndags med självklara planer för nyår, fick veta att det inte blev så. Men jag och Ph tog det på bästa sättet och körde på iaf, försökte hitta nån annan fest. Hittade ingen, bestämde oss för att köra på ändå. Vi inhandlade allt vi skulle och fixade i ordning oss. Gjorde nyårs middag bestående av fiskpinnar, snabbmakaroner och remuladsås. Livet blir aldrig tråkigt med dig i närheten Philippa! Love You! <3
Senare på kvällen hittade vi iaf en fest vi kunde ta oss til. Tog femman men på Knutan fick vi veta att vi var på fel buss. Vi fick hoppa av och springa fram till tvåan och åka med den. när vi sen gick av vid Ramlösa brunn fick vi veta att vi gått av fel och fick gå en bra bit. vilket gjorde ont i fötterna pga våra klackar ^^ Det var kallt som fan dessutom! Men sen hittade vi iaf rätt och kom in i värmen. Sen hade vi den bästa nyår någonsin. Fan vad kul jag hade! Absolut bästa sättet att fira in det nya året. Som även det ska bli underbart! Måste dock säga att det blir svårt att bräcka 2009! Underbart år med underbara vänner. JAG ÄLSKAR ER ALLA!!!
2009 var världens bästa år!
Och
2010 Ska bli ännu bättre!

Bilder
I
I
V


RSS 2.0