Bab's Ulva Who?!

Är jag en varulv? Det är full måne och jag kan inte sova o.O  Jag somnade halv fem i morse, vaknade typ tio, kollade runt lite på YouTube, åt frukost, loggade in på msn. Pratade lite med Lippa och kom fram till att både jag och hon startade blogg igår, creepy! Världens gulligaste inlägget.
Älskar dig något enormt mycket Philippa Lundahl!
confusedevil.blogg.se

Saw goes New Moon!

Träffade Philippa för en Pizza och sen bio. Tanken var att vi skulle se Saw 6, bokade biljetter och allt. Men vi fegade ur och kom fram till att det var bättre att se den hemma där man kan pausa när det är som värst XD.  Så det fick bli New Moon istället. Lika bra det för den var underbar. Har läst boken så man hade ju höga förväntningar, och den levde helt klart upp till förväntningarna =) Och FAN vad Jacob är het asså man blir lika sur varje gång hon väljer Edward framför honom. Så jävla dumt haha. XD  Men nu ska jag sova, sent är vad det är. Godnatt alla sötisar!
PÅ bion vinter -09
Bara för att vi tycker att det är kul att leka
Fjårtizzar inne på Bions toalett XD

Nytt år(?) och Ny blogg(!)

Jag var inne och kollade runt på lite olika bloggar och tänkte "Hey, jag borde börja blogga igen. Det får bli mitt nyårslöfte." Så på sätt och vis bryter jag mitt nyårslöfte redan innan nyår, om det nu går. Jag kände för att börja blogga redan idag. Så det fick bli så. Och dessutom så har jag bestämt mig för att jag ska vara noga med att läsa igenom inläggen innan jag lägger upp dom, det är så jobbigt att läsa felstavade och dumma syftningsfel i bloggar. DOCK reserverar jag mig för vissa fel XD. Ingen är felfri, inte ens jag. ^^

Nu är jag iaf i Helsingborg, tanken är att jag ska stanna här till på söndag. Alltså vara här över nyår(!) Hur detta firas återstår att se. Idag är tanken att bara softa.. Funderar dock på att ta en dusch och bege mig in till stan och leta reda på en affär som säljer mobilbatterier. Mitt är helt Kajko!
Jag såg just när jag skulle ställa in stad på profilinställningar att Visby inte finns. Jävla bullshit! Jag fick ju skriva in Gotland, Gotland är fan ingen stad.. Grr Mikaela goes arg!
Nej vet ni vad nu går jag och duschar, faktiskt!

RSS 2.0